Een snelgroeiende beauty center met meerdere vestigingen

Cryofreeze 360

Cryofreeze 360

Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel verschillend. Cryofreeze 360®️onderscheidt zich op enkele onderdelen, waardoor hij beter sterker effectiever werkt dan klasieke huidige cryosystemen op het markt.
360 Graden koeling en vacuüm
Waar sommige apparaten allen de boven- of onderkant koelen, beschikt de cryofreeze360®️ over een 360 graden technologie. Het unieke handstuk maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed in de behandelkop gezogen wordt. Deze lichaamszone wordt vervolgens rondom gekoeld zodat het hele gebied dezelfde diepe koeling krijgt. De kou vervliegt dus niet, waardoor het resultaat beter wordt.

Cryofreeze 360®️is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vet cellen. Het doel van de behandeling van de cryofreeze 360®️ is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie.

Om een optimaal resultaat te behalen is een goede diepe koeling essentieel. Waar andere apparaten stoppen bij -4 graden alhoewel ze beweren dat -10 graden heeft is bewezen dat ze stoppen bij -4 graden. Ons ervaring biedt de krachtige Cryofreeze360®️een koeling van -10 Graden. Doordat het Cryofreeze360 apparaat deze koeling constant vast kan houden zal het resultaat optimaal zijn. Hierdoor is veel sterker dan klasieke huidige cryolipolyse apparaten over heel Europa. Sun&Skin maakt gebruik van allerlaatste technologie en is eerste kliniek over heel europa met Cryofreeze360