Hennabrown

Hennabrows is een techniek waarbij niet alleen de haartjes maar ook de huid gekleurd wordt. Ook voor mensen die reeds (semi-)permanente make-up lieten aanbrengen is dit dé ideale techniek om de kleur te doen herleven. Het is een oplossing om de wenkbrauwen een mooie kleur te geven en grijze haartjes te verbergen. Henna is een plantaardig natuurproduct en 100% schadeloos voor huid en haren.

 

 

Het resultaat

Vollere en strakkere wenkbrauwen! Hennabrows blijven 2 tot 3 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes. De houdbaarheid is afhankelijk van persoon tot persoon en hoeveel haartjes je hebt. Hoe meer haartjes, hoe langer de houdbaarheid. Indien men de naverzorging goed uitvoert is het resultaat ook hier langduriger.

ONZE VESTINGEN

Duikerstraat 17, 3067 CX Rotterdam

Brederodestraat 33, 2018 Antwerpen, België

 

MAIL ONS

info@sunandskin.nl

 

BEL ONS

+31612345678

stock-photo-a-selection-of-various-natural-henna-lawsonia-inermis-hair-color-dyes-wet-mixture-isolated-on-673870576

Behandelfrequentie Dermapen

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij micro-needling therapie, microdermabrasie en andere huid verbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 3 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

Verminder ongewenste haargroei en boek uw afspraak!

 

Verminder ongewenste haargroei met ontharing en boek nu een afspraak voor uw intakegesprek bij Sun&Skin  in Antwerpen of Rotterdam.