Hydrafacexl

De hydrafacexl is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat, een soort stofzuigertje. Deze onzuiverheden worden verzameld in een reservoir, en dat kan erg bevredigend zijn voor iedereen die een sterke maag heeft. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingeluisd.

Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.

Het is een diepe verzorging en geschikt voor alle huidtypes.

 

STAPPEN BEHANDELING

30-45 minuten

 

1. REINIGING + PEELING

We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden. We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.

 

2. EXTRACTIES + HYDRATATIE

Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-upresten,.. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.

 

3. INSLUIZEN + BESCHERMEN

Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

HydraFacexl richt zich op alle huidproblemen.

 

* fijne lijntjes + rimpels

* elasticiteit + stevigheid

* egale teint + jeugdigheid

* huidtextuur

* bruine vlekken

* olie + verstopte huid

* grote poriën

 

* Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

* Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

* Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

* Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

 

De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar. Boek snel uw afspraak.

Eerste afspraak gratis faceanalyse scan twv €50-

ONZE VESTINGEN

Rotterdam Duikerstraat 17b
3067 CG Rotterdam
+3110-3419251
@sunandskinrotterdam

 

Antwerpen Brederodestraat 33
2018 Antwerpen
+32 477 84 09 38
@sunandskinantwerpen

 

MAIL ONS

info@sunandskin.nl

 

BEL ONS

+3110-3419251

thumbnail_IMG_1861

Locaties

 

 

Rotterdam Duikerstraat 17b
3067 CG Rotterdam
+3110-3419251
@sunandskinrotterdam

 

Antwerpen Brederodestraat 33
2018 Antwerpen
+32 477 84 09 38
@sunandskinantwerpen

Contact

 

Social media