Microblading

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauwhaartjes uitgevallen?
Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?
Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?
Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?

 

Veel vrouwen/mannen zoeken al jaren naar een permanente oplossing voor hun wenkbrauwen, er was tot nu toe geen enkele manier die voldeed aan hun wensen. Microblading is een nieuwe techniek waardoor je de getatoeëerde wenkbrauw haast niet kan onderscheiden van de echte. Het biedt een prachtige oplossing. Met Microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion). Microblading is tatoeage, permanente make-up. De beweging voelt aan als een vedertechniek. Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde haartjes, dunner dan 1 mm. Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.

 

We tekenen de wenkbrauw die perfect bij uw gelaat past

Iedereen heeft een ander gezicht, dus iedereen moet andere wenkbrauwen hebben om die perfect bij het gelaat te doen passen. Bij het tekenen van de wenkbrauw houd ik rekening met de afstand tussen de ogen. Of de lijn van de neusvleugel naar de ooghoek. Bij iedereen zijn die afmetingen ietsjes anders. Ook de wens bij bij iedereen anders, sommigen houden van opvallendere/vollere wenkbrauwen, andere hebben liever een naturelle look. Uw wens wordt volledig gerespecteerd.

 

Een mooie wenkbrauw doet wonderen:
Het geeft je een jonger uiterlijk
Je ogen worden gelift
Een stralendere blik
Het brengt harmonie en expressie in het gezicht

ONZE VESTINGEN

Duikerstraat 17, 3067 CX Rotterdam

Brederodestraat 33, 2018 Antwerpen, België

 

MAIL ONS

info@sunandskin.nl

 

BEL ONS

+31612345678

thumbnail_IMG_1867